Reviews


5 stars after 143 reviews
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers. En snel gebracht! 10/18/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Wat een fijne service, bellen wanneer er iets niet meer is en meedenken voor een alternatief. Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging echt te lang en er zat geen gehaktbal bij de stamppot... 10/1/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Soms is de kwaliteit top en soms gaat er nogal wat mis. Vandaag dik 1,5 uur op het eten gewacht. En toen keam het lauw, zonder jus en met weinig andijvie aan. Jammer, want ik de laatste twee keer was het smullen. 9/18/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Teveel aardappel en te weinig groente. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen foto’s op de website van de gerechten maar belangrijker, veel te kleine porties, zeker voor deze prijs! Eerste en laatste keer dat we besteld hebben. 8/18/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten bedankt! 7/19/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is onduidelijk in het aangeven of de keuze voor bezorgen is geaccepteerd. Dan beland je in een loep met het aangeven van je postcode. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Good as always πŸ‘ŒπŸ»πŸ˜‹ 7/1/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is fantastisch, bezorging vriendelijk en snel. De website is oke, maar laat voortdurend de postcode checken en dat wekt irritatie op. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 6/15/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd prima kwaliteit en snel geleverd 6/14/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer lekker gegeten! Bedankt en tot volgende keer! Groetjes Ben. 6/5/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en komen super op tijd πŸ‘ 5/24/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer lekker gegeten en op tijd bezorgd! Bedankt en groetjes Ben. 5/13/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De stampot en gehaktbal zijn elke keer weer top! 5/10/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker,bedankt! Groetjes Ben. 5/8/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was echt niet goed. Smaakte niet goed. En ook niet zoals het er op het plaatje uit zag en hoe het hoort, nl. Verse asperges met gekookte krieltjes en ham dat niet is aangebraden. Veel te duur voor deze slechte kwaliteit. 5/8/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten! Groetjes Ben. 5/1/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker en snel bezorgd! Groetjes Ben. 4/29/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en 3 minuten te vroeg, fantastisch! 3/13/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk als altijd! πŸ˜ŠπŸ‘ŒπŸ» 3/13/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Too! Eten was weer super en snel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Graag het recept van de pasta bij de steak! Heerlijk! 2/15/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Stamppot smaakte lekker romig, maar wel wat aan de zoute kant. Gehaktbal ook prima. De spekjes waren niet zo lekker van smaak. 2/13/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
de bedoeling was met pin af te rekenen maar de bezorger zij dat hij geen pin automaat bij zich had en wilde graag per contant afrekenen. Ik vond dit storend en begreep het ook niet. Verder hebben wij goed gegeten. groet, aernout 2/1/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/30/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/23/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/9/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/1/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Salade leek niet vers, bladeren helemaal slap en teveel saus. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/20/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
geen linzen te bekennen in de soep, wil geen roomsoep van keukenmixer. Verhouding stampodandijvie: andijvie : aardappel(prune) = hoogstens 20: 80. Plus veel te nat )zonder jus) Morgen zal ik de salade bekijken. Worst slechts een 2/5 stuk Voorlopig eenmalige ervaring. 12/19/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed warm, lekkere jus en worst. Al mocht het groen iets langer gekookt worden. Beetje rauw/taai. 11/27/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/19/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De stamppotten zijn wel echt een aanrader! 11/17/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Gelukkig waren we thuis, want de bestelling werd 20 min te vroeg geleverd. Normaalgesproken fijn, maar de kans was vandaag groot dat er niemand thuis was. Daarom gekozen voor een specifiek tijdslot. Het eten was echt heerlijk! Gaan we zeker weer doen! 11/10/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ossenhaas was helemaal top!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/8/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch eten. Aanrader! 11/7/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed eten! 10/31/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/26/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten niet bezorgd, terwijl het volgens de tracking gewoon bereid werd. Versetenbestellen had twee keer gebeld, maar niks ingesproken. Dat was blijkbaar voldoende poging om het er verder bij te laten en de klant er zelf ruim een uur later achter te laten komen dat de bestelling nooit bezorgd zou worden. Waardeloos, laatste keer. 10/24/2020
Vers Eten Bestellen 5 stars after 143 reviews
Vers Eten Bestellen