Reviews


5 stars after 79 reviews
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
erg lekker 8/24/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
bezorg tracker deugt niet 8/19/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/16/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
In vergelijking met andere keren minder veel.. en de bezorger vroeg: wat moet je terug hebben? Zonder aan te geven wat het bedrag was. Dat kwam een beetje apart over. 7/4/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stamppotten waren super goed. De asperges waren dit keer wat minder goed. Smaakte wat zuur. 6/30/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
SUPER!! 6/30/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/13/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, goed verzorgd en snel geleverd! 6/8/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Wij hadden een bio gehaktbal, stampotjes met truffel, een Curry en parpadella .Het eten kwam bloedheet aan heel fijn. Bedankt voor de heerlijke ijsjes. Groetjes Frieke 6/2/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Moest gewoon eerst nog even blazen om het eten af te laten koelen, als of het net van het vuur kwam. Heerlijk gegeten! 6/2/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Houd in het weekend dus rekening met langere bezorgtijd en de telefonische afhandeling van een klachtje hierover, laat te wensen over. Dat kan beter! Laat een en ander in overeenstemming zijn met de fantastische kwaliteit van de maaltijd(en). 5/30/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super eten! Bij de ossehaas puntje had wat groente mogen zitten. Voor de rest echt een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/24/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Asperges niet goed geschild aardappeltjes niet op smaak. Asperges soep te zout en niet lekker toch vorige week. 5/20/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was onze eerste keer om bij versetenbestellen te bestellen. Ontzettend tevreden en verrast waren we dat het op tijd bezorgd werd, heerlijke smaak en vers en warm. Complimenten voor dit restaurant. Ga zo door! We hadden de lentestampot met gehaktbal en vegetarisch worst en Indiase curry. Allemaal met zorg bereid en verpakt. Een klein feestje. 5/18/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/15/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het vorige (winter) menu vond ik lekkerder. Over t algemeen erg tevreden. Cheesecake lijkt totaal niet op t plaatje, is meer een soort toetje in een rond bakje. 5/14/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Geweldig eten! Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/10/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste afhaal ooit 5/9/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/5/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker, maar erg grote porties. Mag wel iets minder. Wel doorgaan met die lekkere maaltijden, hoor. 5/1/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit was de eerste keer, maar het zal zeker niet de laatste keer zijn (geweest). Was lekker, goed verzorgd en goede portie (en warm). 4/29/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 4/25/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een klein beetje te weinig als ik het vergelijk met hoe vol ik altijd zit van een overheerlijke stampot van jullie. 4/22/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Wat ons betreft zou er meer groente in de stamppot mogen. Nu was het voornamelijk aardappel. Daarnaast was de vegetarische stamppot zonder jus een beetje droog. De smaak was verder goed en de jus (bij de andijviestamppot was heerlijk). 3/26/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden een andijviestamppot en een truffelstampot maar beiden was bijna alleen maar aardappelpuree. Jammer dat er niet wat meer groente wordt gebruikt want dat is denk ik voor veel mensen de reden om te bestellen! 3/18/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel te weinig ravioli 3/12/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/7/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima, voldoet geheel aan de verwachting. 2/27/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kreeg worst en geen gehaktbal 2/27/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
eten is goed bevallen goed warm en voldoende porties 2/19/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en gezond! En heel snel geleverd! Heerlijk! 2/15/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg lekkere stamppotjes, maar wij vonden het iets te zout. Voor de review: Tussen average en very good zit good, maar die kunnen we niet kiezen. 1/29/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alleen was de besteling niet compleet men was het ijs vergeten. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/26/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stamppotje was lekker, maar 4,50 voor dat mini-worstje vind ik nogal aan de prijs 1/24/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en eten was netjes op tijd. 1/10/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2020
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De laatste keer dat wij besteld hebben bij jullie. Op ons menu stond andijvie stampot met een vegetarische gehaktbal. Helaas zat de stampot vol spekjes en hoewel het kennelijk standaard is had ik het fijn gevonden als er even contact met ons werd opgenomen. Nadat wij dit telefonisch hadden gemeld kregen wij enkel te horen dat we het zelf hadden moeten aangeven. Het gesprek werd beëindigd en volgens de kok was het prima dat wij in het vervolg ergens anders ons eten bestellen. 12/20/2019
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker & gezond eten ! 12/16/2019
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/15/2019
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, grote portie. Lekker gegeten 11/28/2019
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke ravioli, goede hoeveelheid. Vriendelijke bezorging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Truffel stampot was heerlijk!!! 10/28/2019
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eren was er snel, en de stampot was erg lekker. De gehaktbal was zelfs HEERLIJK! 10/9/2019
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/29/2019
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heb een maaltijd pikante garnalen besteld. Wel lekker bereid maar garnalen taai en had na afloop nog trek. en 9/17/2019
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk & snel! Dit keer de ossenhaas puntjes, hmm alsof oma ze had klaargemaakt. 9/4/2019
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/18/2019
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk, maar te pittig voor mijn dochter. Misschien optie “mild” en “pittig” erbij zetten! Verder TOP 8/7/2019
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/20/2019
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/7/2019
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk!! Asperges met zalm nu al een aantal keer besteld en het gaat nooit vervelen. Ook de andere gerecht waren tot nu toe allemaal super lekker :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/16/2019
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
gehaktbal was uitgedroogd de rest oke 6/7/2019
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2019
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekkere quinoa salade gegeten en een heerlijke lasagne vol verse groenten. Thanks 5/29/2019
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De asperges (en toebehoren) waren overheerlijk. De proportionering krieltjes/asperges sloeg wat door naar de krieltjes (veel t.o.v. de asperges), de hoeveelheid zalm was wat schamel en er ontbrak een eitje. 5/22/2019
Vers Eten Bestellen 5 stars after 79 reviews
Vers Eten Bestellen