Reviews


5 stars after 161 reviews
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2022
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/8/2022
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke soep, lekker brood, goede kruidenboter en snelle bezorging. 6/10/2022
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik heb dit voor het eerst gebrobeerd en ik moet zeggen het was top … smaakte heel lekker bezorging was op tijd.. een en al lof voor dit bedrijf 6/6/2022
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlot bezorgd, lekker gegeten, maar weg met de bijgevoegde plastic zakjes met een servet en een pepermuntje! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed verzorgd ingepakt en erg lekker ! 3/31/2022
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de gerechten is echt top! Superlekker. Ik blijf zeker klant. Communicatie over de uitgelopen bezorgtijd zou ik verbeteren om niet wat je aan de ene kant wint aan de andere kant te verliezen. πŸ’ͺ🏻 2/26/2022
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
1/28/2022
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was ietsjes later maar dat was niet erg en een enthousiaste berzorger. 4.99 voor brood bij besteld maar dan krijg je dus maar 2 minuscule broodjes waarvan ik dacht dat ze de echte broodjes waren vergeten en dit er gewoon standaard bij zat maar nee je betaald dus echt 5 euro voor die 2 kleine mini broodjes....echt bizar. En in het verleden waren ze ook nog is veel verser en kreeg je er wel veel. Normaal krijg je hier een broodplank voor voor 2 personen. Ik had de ossenhaas een redelijk stuk vlees lekker dik vond het alleen sommige plekken net te rauw en ook aardig moeten kauwen maar voor thuisbezorging denk ik dat je ook niet meer kan verwachten. Vorig jaar een pannetje biefstuk puntjes in boulion ofzo gehad en die waren zo lekker en mals dus dat werkt voor bezorging denk ik beter. Heel jammer dat er nergens op de site staat wat voor groente er bij zit erg weinig informatie op de site, dus had ze gebeld maar waren nog gesloten dus toen maar in de opmerking gevraagt wat voor groente er in zit maar helaas is mij dat nooit vertelt maar dacht komt vast goed maar helaas alleen maar champignons en paddenstoelen waar is dus allergisch voor ben en een paar stukjes courgette waar ik ook niet fan van ben en de aardappels waren gewoon echt niet lekker heel jammer uiteindelijk alleen vlees opgegeten en de mini broodjes en later toch maar zelf nog wat staan maken want anders echt niet genoeg. Voor mij niet meer tenzij erop de site duidelijk wordt vermeld wat er in zit en hopelijk de kwaliteit in de toekomst veranderd. 12/30/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Mistte alleen de optie gehaktbal bij de andijviestamppot πŸ˜‰ 12/16/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Meerdere malen postcode invoeren is onhandig 12/11/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijn dat er goed en lekker eten te bestellen is. Tijdens mijn verhuizing kwam ik hier terecht. Heerlijk gegeten, de spinazie stamppot was vooral verrassend lekker. Ook de zuurkoolstamppot heerlijk en beide vers bereid. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was erg lekker alleen jammer dat het 2uur duurde voordat het er was! 11/12/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/8/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eten te koud, pinapparaat stuk, te kleine menukaart 11/2/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De schil van de peer in de bietenstamppot was dit keer te taai,maar normaal is dit onze favoriet. 10/30/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk vers. En snel gebracht! 10/18/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! Wat een fijne service, bellen wanneer er iets niet meer is en meedenken voor een alternatief. Top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging echt te lang en er zat geen gehaktbal bij de stamppot... 10/1/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/29/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/28/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Soms is de kwaliteit top en soms gaat er nogal wat mis. Vandaag dik 1,5 uur op het eten gewacht. En toen keam het lauw, zonder jus en met weinig andijvie aan. Jammer, want ik de laatste twee keer was het smullen. 9/18/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/10/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Teveel aardappel en te weinig groente. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/29/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/20/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen foto’s op de website van de gerechten maar belangrijker, veel te kleine porties, zeker voor deze prijs! Eerste en laatste keer dat we besteld hebben. 8/18/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten bedankt! 7/19/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is onduidelijk in het aangeven of de keuze voor bezorgen is geaccepteerd. Dan beland je in een loep met het aangeven van je postcode. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/11/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Good as always πŸ‘ŒπŸ»πŸ˜‹ 7/1/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten is fantastisch, bezorging vriendelijk en snel. De website is oke, maar laat voortdurend de postcode checken en dat wekt irritatie op. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/20/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! 6/15/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd prima kwaliteit en snel geleverd 6/14/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer lekker gegeten! Bedankt en tot volgende keer! Groetjes Ben. 6/5/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten en komen super op tijd πŸ‘ 5/24/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alweer lekker gegeten en op tijd bezorgd! Bedankt en groetjes Ben. 5/13/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De stampot en gehaktbal zijn elke keer weer top! 5/10/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer erg lekker,bedankt! Groetjes Ben. 5/8/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten was echt niet goed. Smaakte niet goed. En ook niet zoals het er op het plaatje uit zag en hoe het hoort, nl. Verse asperges met gekookte krieltjes en ham dat niet is aangebraden. Veel te duur voor deze slechte kwaliteit. 5/8/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten! Groetjes Ben. 5/1/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was erg lekker en snel bezorgd! Groetjes Ben. 4/29/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten en 3 minuten te vroeg, fantastisch! 3/13/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk als altijd! πŸ˜ŠπŸ‘ŒπŸ» 3/13/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Too! Eten was weer super en snel. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/21/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Graag het recept van de pasta bij de steak! Heerlijk! 2/15/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Stamppot smaakte lekker romig, maar wel wat aan de zoute kant. Gehaktbal ook prima. De spekjes waren niet zo lekker van smaak. 2/13/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/7/2021
Vers Eten Bestellen Pijlslaan 108 085-0160088
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
de bedoeling was met pin af te rekenen maar de bezorger zij dat hij geen pin automaat bij zich had en wilde graag per contant afrekenen. Ik vond dit storend en begreep het ook niet. Verder hebben wij goed gegeten. groet, aernout 2/1/2021
Vers Eten Bestellen 5 stars after 161 reviews
Vers Eten Bestellen